Siirry pääsisältöön

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN


           Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa 2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.
          Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo, joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja MERS (2012), joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2-viruksesta, tutkija Kalevi Korento totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa. Kaikki väitetyt Covid-2-tapaukset ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä (liite 1), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.
          SARS:ia  ja MERS: vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähes kaksikymmentä vuotta siinä kuitenkaan toistaiseksi onnistumatta. Lähes kaikki lääkeyhtiöt kehittivät muutamassa kuukaudessa "rokotteen" tätä uutta Covid-19-sairautta vastaan. Normaalisti toimivan rokotteen kehittäminen eläinkokeineen vie vuosia, jopa vuosikymmeniä. Käytin rokotteessa lainausmerkkejä, koska se ei itse asiassa ole rokote lainkaan. Se on mRNA-valmiste, joka tunkeutuu solujen tumaan asti ja vaikuttaa näin ollen jopa perimään. Kaikki nämä "rokotteet" sisältävät ainoastaan tappavia myrkkyjä (liite 2) ja ovat siis biologisia ja kemiallisia joukkotuhoaseita. Toisin sanoen tämä on kansanmurhaa tavoitteena väestönvähennys. "Rokotteet" sisältävät muun muassa vaarallisia piikkiproteiineja ja laittavat solut valmistamaan lisää niitä. Kouristukset ja hallitsemattomat liikkeet (alla "Kolme hoitajaa...") johtuvat siitä, että piikkiproteiinit saavat aivojen sähköimpulssit menemään suoraan lihasten läpi.
Ne kertyvät rokotetun verisuonten seinämään tavalla, joka johtaa mm. sydänlihastulehduksiin ja veren hyytymishäiriöihin. On myös erittäin vahvat tieteelliset perusteet epäillä piikkiproteiinin aiheuttavan useita muitakin vakavia pitkäaikaishaittoja, kuten hedelmättömyyttä, dementiaa ja syöpää. Mikä pahinta, rokotetut levittävät pitkään piikkiproteiineja hengityksessään ja kosketuksesta. On jopa raportoitu vauvojen kuolleen oltuaan rokotettujen sylissä. Kalevi Korento neuvoo alla helpohkon lääkkeen piikkiproteiineja vastaan. "Rokotteet" sisältävät myös kaliumkloridia, jota käytetään kuolemaan tuomittujen teloituksissa. On aika vaikea selittää, mitä tällainen myrkky tekee rokotteessa. Tämän lisäksi ne sisältävät erittäin myrkyllistä grafeenioksidia, joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain yhden atomin paksuinen ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan verenvuotoja ja suonitukoksia. Se voi saada 5G:n avulla jopa positiivisen varauksen ja on täten ehkä yhdistettävissä virtuaalimaailmaan. Se on myös syöpää aiheuttavaa
           Influenssoja ja koronaviruksia vastaan on helppo suojautua riittävällä D-vitamiinin (100 μg/pv) ja sinkin saannilla ja taudin jo iskettyä niihin on olemassa tehokkaita ja halpoja lääkkeitä kuten esimerkiksi ivermektiini ja hydroksiklorokiini.
          Microsoftmiljardööri Bill Gates ryhtyi rokotekauppiaaksi jo yli 20 vuotta sitten. Hänen järjestönsä rahoittavat useita lääkeyhtiöitä. Hänestä tuli WHO:n suurin rahoittaja sen jälkeen kun Donald Trump vetäytyi sen rahoituksesta. Rahat ovat korvamerkittyjä, joten Gates sai käytännössä yksin julistaa pandemianKaikkien maiden terveysviranomaiset ovat taas WHO:n alaisia, joten sen pituinen se. Paniikki oli valmis. Bill and Melinda Gates Foundation on myös rahoittanut Wuhanin viruslaboratoriota miljoonilla, joten ei ollut sattumaa, että Covid-virus "karkasi" juuri sieltä. Globalistit  ovat muutenkin yhteyksissä kiinalaisiin, jakavathan he yhteisen aatteenkin: kommunismin. Eliitti haluaa vaan levittää sen koko maailmaan ja lopettaa yksityisomistuksen. Paitsi tietysti omansa. YK tuntee projektin nimellä Agenda 2030, The Great Reset (liite 3). Gates haluaa nyt "rokottaa" koko maailman ihmiset (liite 4) vaikka kyseessä (siis jos sitä yleensä olisi) on influenssaa vaarattomampi tauti kuten edellä käy ilmi. Vuonna 2010 Gates lupasi WHO:lle, että hän sitoutuu 10 miljardin dollarin panostuksella alentamaan maailman väkilukua uusien rokotteiden avulla. Gates on avoimesti myöntänyt, että rokotteilla maailman väestöä voidaan vähentää 10-15%. Hän sai Intiaan elinikäisen porttikiellon 2017, kun hänen poliorokotteensa halvaannutti 490 000 lasta. Kongossa, Afganistanissa ja Filippiineillä hänen rokotteensa taas aiheuttivat poliota. Itse hän ei tietenkään lapsiaan rokotuta, eikä myöskään anna näille älypuhelimia. Bill Gates on pystynyt miljardeillaan lähes monopolisoimaan rokotemarkkinat, joten on käytännössä sama minkä yhtiön valmistama rokote on, hänellä on sormensa pelissä. Robert F Kennedy jr on tutkinut Gatesin hämäriä rokotebisneksiä vuosia (liite 5).
          Virusta lähdettiin jäljittämään PCR-testillä, joka ei kehittäjänsä Kary Mullisin mukaan sovi diagnosointiin lainkaan. Oheisella videolla hän kertoo, että sillä voi löytää kenestä tahansa lähes mitä tahansa (liite 6). Kary Mullis kuoli sopivasti hämärissä olosuhteissa hieman ennen kriisin alkua. PCR-testillä yksittäinen geeni tai mikä tahansa DNA-pätkä voidaan monistaa eksponeentiaalisesti. PCR:n avulla hyvin pienestä DNA-määrästä voidaan muutamassa tunnissa monistaa miljardikertainen määrä samaa DNA:ta. Toisin sanoen kahden kerrannaisilla. Kierroksia ei saisi käyttää kahtakymmentäkolmea enempää, koska muuten se löytää niin pieniä DNA-pätkiä, että kysymyksessä ei voi olla virustartunta. Yleisesti käytetään jopa 45:tä kierrosta. 23 kierrosta = 4,2 miljoonaa, 45 kierrosta = 17,5 biljoonaa (17 500 000 000 000). Aikamoinen ero. Testi on oivallinen työkalu, jos halutaan liioitella tautitapauksia tai tarpeen tullen vähätellä esimerkiksi "rokotuksen" jälkeen, jolloin voidaan esittää rokotteen tehonneen.
         Irlantilainen tutkiva journalisti Gemma O´Doyoherty kysyi Irlannin terveydenhuollon viranomaisilta todisteita Covid-19-viruksesta ja he joutuivat myöntämään kirjeessään ettei todisteita viruksen olemassaolosta ole. Tätä samaa on kysytty yli sadasta instituutista ympäri maailmaa ja vastaus on aina sama. Sitä ei ole onnistuttu eristämään ja puhdistamaan Kochin postulaattien edellyttämällä tavalla.
          Koronaan "liittyvien" kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta. Kaikkien kuolleiden mediaani-ikä on 81 vuotta. Korona siis näyttäisi tässä valossa lisäävän elinikää.
           Influenssa katosi erikoisesti 2020-21 tilastoista lähes kokonaan. Normaalivuonna influenssan kanssa kuolleita kirjataan 500-2000, pääosin monisairaita vanhuksia. Tästä ei voi tulla muuhun johtopäätökseen kuin, että influenssakuolemat on tilastoitu koronaan "liittyviksi". Kokonaiskuolleisuus ei epidemian aikana  noussut lainkaan (liite 7).
           Ajatellaanpa sitten vähän järjen kanssa median suoltamaa pelkopropagandaa. Meille kerrottiin joka ainoa päivä "tartuntaluvut", jotka saadaan testaamalla oireettomia (=terveitä) ihmisiä korkeilla PCR-kierroksilla. Sitten  jäljitettiin jopa olemattomia "altistuneita" ja eristettiin heidät karanteeniin kuin esimakuna keskitysleireistä. Oireeton ihminen ei voi olla sairas saatikka tartuttaa ketään. Sitten kerrottiin, että sairaalassa oli sata potilasta ja teholla pari kymmentä sekä kuolleita muutamia. Ja puhuttiin vähän väliä sairaanhoidon kapasiteetin riittävyydestä. Suomessa on 17 000 sairaalapaikkaa ja 700 (helposti nostettavissa tuhanteen) teho-osastopaikkaa. Kuulostaako siltä, että kapasiteetti olisi ollut loppumassa kesken. Jos muutama monisairas vanhus kuoli influenssan kanssa päivässä, niin kuulostaako siltä, että 
5 538 718 muun piti olla kauhuissaan ja sulkea ravintolat, estää lasten koulunkäynti ja harrastukset sekä toimeenpanna lockdown, joka ajoi tuhannet yritykset konkurssiin, talouden ennen näkemättömään lamaan ja loi valtavia mielenterveysongelmia, väkivaltaa ja itsemurhia. On rehellisyyden nimissä kai myönnettävä, ettei tässä touhussa ollut järjen hiventäkään.
          Tartuntojen välttämiseksi meitä kehotettiin tai jopa pakotettiin käyttämään sairaalamaskeja.  Virukset ovat kooltaan vain noin tuhannesosa sairaalamaskin huokosten koosta, puhumattakaan kankaisista, joten ne eivät edes hidasta virusten kulkua. Virukset ovat niin kevyitä, että sisätiloissa ne jäävät leijumaan pitkäksi aikaa, joten parin metrin etäisyys ei estä niitä leviämästä vähimmässäkään määrin. Maskit ovat yksinomaan terveydelle vahingollisia, koska omat bakteerit jäävät niihin pyörimään ja hengitämme omaa hiilidioksidiamme. Myös hapen saanti putoaa 21%:sta 17%:iin. Se ei kuulosta paljolta, mutta aivojan hapen saanti vaikeutuu huomattavasti. Näiden tarkoitus oli ihmisten alistaminen yhdeksi kontrolloiduksi massaksi, saada heidät pelon valtaan, sairastumaan ja karttamaan toisiaan.  Maskit ja käsidesin jatkuva läträäminen myös romahduttavat normaalin bakteerikantamme ja immuunipuolustuksemme. Lisäksi käsidesi kulkeutuu ihon läpi jopa verenkiertoon. Erikoislääkäri Maria Huttunen: "Kasvomaskit sisältävät muun muassa syöpää ja astmaa aiheuttavaa formaldehydiä, joka kuuluu samaan vaarallisuusluokkaan kuin asbesti". Kemikaaleja, joita kasvomaskeihin lisätään, ei luetella missään. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes ei tee maskien tarkastuksia ennen kuin ne päätyvät markkinoille. Siksi tarkempia tietoja yksittäisten tuotteiden sisältämistä kemikaaleista ei ole. Kasvomaskit voivat saada aikaan myös iho-ongelmia. Maskien aiheuttamat toksiset ja allergiset reaktiot ovat lääkäreille tuttuja. Maskin alle kertyvä kostea hengitysilma saattaa pahentaa esim. aknea, ruusufinniä ja ihottumia. Lääkäri Ville-Veikko Elomaa: "Kangasmaskit näyttävät lisäävän influenssatyyppisen infektion riskiä. Homeitiöitä alkaa muodostumaan jo parin tunnin käytön jälkeen". Lääkärit maskitusta vastaan. (liite 8).
          Miksi tämä kaikki  sitten tehtiin? Maailman rikkaimmat miljardöörit, globaali eliitti omistaa 80% maailman omaisuudesta. He ovat jo pitkään olleet maailman tosiasiallisia johtajia. He omistavat tai hallitsevat 90% maailman mediasta (kaikki Suomen tv-kanavat, USA:ssa 90, 6 vapaata) ja se, joka hallitsee mediaa, hallitsee kaikkea. Lähes kaikki maailman johtajat, presidentit ja pääministerit, siis myös Suomen, ovat enemmän tai vähemmän heidän talutusnuorassaan. Heillä on rajattomasti rahaa käyttää korruptioon, jonka lisäksi käytetään manipulointia ja uhkailua tai jopa suoraa väkivaltaa (kolme afrikkalaista presidenttiä, jotka eivät lähteneet tähän mukaan, murhattiin). Lisäksi käytettiin lupauksia hyvästä asemasta uudessa järjestelmässä. Päämäärä on globaalieliitin, (Cabal, Deep State) NWONew World Order, (Uusi Maailmanjärjestys selitettynä kansantajuisesti 16 minuutissa. Siinä ei ole tilaa jäljelle jäävälle puolelle miljardille kuin työvoimaksi. Sauli Niinistökin lipsautti sen keskusteluohjelmassa: "Elämme Uuden maailmanjärjestyksen aikaa"(liite 8).         
          Miettikää, miksi maailman johtajia ja muita vaikutusvaltaisia sekä median edustajia on kutsuttu vuosittain, Kalastajatorpallakin kerran 1994, järjestettyihin Bilderbergin kokouksiin (1954 ensimmäinen), jotka ovat niin huippusalaisia, että yksikään osanottajista ei ole koskaan hiiskunut sanaakaan niiden sisällöstä ja kokouspaikkojen lähellekään eivät ulkopuoliset pääse? Muun muassa Jorma Ollila on Bilderberg-ohjausryhmän jäsen ja osallistunut kokouksiin kahdeksan kertaa.  Globaali eliitti on myös ilmastonmuutoshuijauksen (maailman talouden alas-ajo, David Rockefeller),  pakolaisten ohjailun Eurooppaan (sekasorto) ja seksuaalisen tasa-arvoaatteen (moraalin luhistaminen, George Soros) takana.  
            Ainoa keino taistella tämän julman eliitin pyrkimyksiä vastaan on oikean tiedon leviäminen ja tavallisten kansalaisten herääminen vastustamaan tätä kehitystä. Aloitetaan vastustamalla täysin turhia rajoituksia. Liikkeellä ei ole influenssaa kummempia sairauksia, joten syytä pelkoon ei ole. Ympäri maailmaa on jo tapahtunut merkittäviä heräämisiä, uutiset eivät vaan kerro niistä, joten Suomi kulkee jälkijunassa. 
    Asianajaja Reiner Fuellmich takanaan yli sata lakimiestä on aloittanut Haagin kansainvälisessä ihmisoikeustuomioistuimessa oikeudenkäynnit. Syytettyjä tulee olemaan tuhansia, myös Suomesta ja heitä tullaan syyttämään rikoksista ihmisyyttä vastaan. Kovin tuomio tästä on kuolemantuomio. 

Toivottavasti ihmiskunta tulee 
voittamaan tämän taistelun ja koko maailma tulee muuttumaan paremmaksi paikaksi elää.
          
liite 1
https://www.iltalehti.fi/flunssa/a/2e9e4a1f-c3a4-4b6e-b70d-fa09e11a5b75
liite 2
https://mvlehti.net/2021/05/24/modernan-covid-mrna-koronarokotteesta-loydetty-tappavaa-myrkkya/
liite 3
https://thehill.com/opinion/energy-environment/504499-introducing-the-great-reset-world-leaders-radical-plan-to
liite 4
https://rapsodia.fi/koronarokote-ja-bill-gates/
liite 5
https://avoin.media/2020/04/11/pahan-arkkitehtuuri/
liite 6
liite 7
https://rumble.com/vbus4g
liite 8
https://youtu.be/zAA-E0Iaux
Jäävuoren huippu: Eu-tietokanta: COVID-rokotekuolemat nousseet yli 4500 henkilöön - Fimea lopetti haittailmoitusten julkaisun
https://mvlehti.net/2021/03/31/eu-tietokanta-covid-rokotekuolemien-maara-noussut-yli-4500-henkiloon-fimea-lopettanut-haittailmoitusten-julkaisun/
Asianajaja Reiner Fuellmich
https://rapsodia.fi/planeetan-sulkutila-reiner-fuellmich/
https://rapsodia.fi/reiner-fuellmich-15-9-2021-tilannepaivitys-2/
87 000 lääkärin ja hoitajan vetoomus vaarallisten rokotusten lopettamiseksi
https://healthimpactnews.com/2020/doctors-around-the-world-issue-dire-warning-do-not-get-the-covid-vaccine/
https://coronanews123.wordpress.com/2020/11/19/dr-judy-mikovits-claims-of-50-million-americans-dead-of-covid-vaccine-not-unsubstantiated/
Lääkäri Heinrich Fiechtber: "Tappopiikki"
https://rapsodia.fi/tappopiikki-laakari-heinrich-fiechtner/
Bill Gates selittää CIA:lle kuinka virusta voidaan käyttää jumalaan uskovien ihmisten hallintaan
https://rumble.com/vbdygb-bill-gates-explains-to-cia-how-to-a-virus-can-be-used-to-control-people-who.html
Perusteettomat Covid-19-toimenpiteet lopetettava Suomessa
https://www.adressit.com/perusteettomat_covid-19_-toimenpiteet_lopetettava_suomessa
Tohtori Igor Shepherd kutsuu näitä rokotteita biologisiksi joukkotuhoaseiksi.
https://m.vk.com/away?utf=1&m_puad=lVjWxauWh6KGWbTjpzuYHkyBnV7NNvta0jV3tMS9ie8&m_puad_expire=1619159501&to=https%3A%2F%2Fhealthimpactnews.com%2F2020%2Fcovid-vaccines-biological-weapons-of-mass-destruction-says-wyoming-medical-doctor-and-manager-for-wyomings-state-public-health-department%2F
Ranskan koronasuunnitelma 2020-21 vuotanut julkisuuteen: viruksen mutaatio, kolmas sulku, eristysleirit, suuri nollaus
https://sanojalauseita.wordpress.com/2020/12/01/ranskan-koronasuunnitelma-2020-2021-vuotanut-julkisuuteen-viruksen-mutaatio-kolmas-sulku-eristysleirit-suuri-nollaus/
Lähihoitaja kertoo videolla itkien, miten hän todistaa parhaillaan sitä, kuinka hyväkuntoisille vanhuksille annetaan koronarokote, jonka jälkeen he alkavat nopeasti kuolla aivan heidän silmien edessä. 
https://rapsodia.fi/vanhainkodeissa-kuollaan-covid-rokotteisiin/
Tri Buttar varoittaa joukkokuolemista
https://rapsodia.info/dr-buttar-varoittaa-covid-joukkokuolemasta/
Tri Sean Brooks: Rokotetut kuolevat pian
https://rapsodia.fi/rokotetut-kuolevat-pian-dr-sean-brooks-2/
Virus yhä löytymättä
Mikroskooppi näyttää mikrosirun injektiossa
https://www.bitchute.com/video/vhpSP9TPqjQV/
Kanadalainen patologi Roger Hodkinson varoittaa: ”Tämä on ollut kasa valheita”.      
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.bitchute.com%2Fvideo%2FeVTWiA45Zjjk%2F&h=AT1vKKxAYcu_TlBNjqcxI0synnoqEeJbnPqGKVAaVhAK04Jmd6QaJ9TxU0H6VPvf-XdGVd0orRYeMsx1cHwW52Tks8OdYfb_PP8Vyx5U7sNlys9xL1UBq1Va3Uvzo_bfUuvpGf-yj_8YvDmmn7cX&s=1

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: