Siirry pääsisältöön

VENÄLÄINEN DEMOKRATIA

Vladimir Putin valittiin "demokraattisissa" vaaleissa Venäjän presidentiksi vuonna 2000. Vuonna 2004 hän valitutti itsensä uudelleen. Kahden kauden jälkeen vuonna 2008, kun perustuslaki kielsi kolmannen kauden, hän valitutti apulaispääministerinsä Dimitri Medvejevin marionettipresidentiksi ja käytti itse todellista valtaa pääministerinä. Hän junaili lakimuutoksen, joka pidensi presidentin valtakautta 4:stä 6:een vuoteen. 2012, kun laki taas salli, hän teki "tornauksen" ja vaihtoi paikkaa Dimitrin kanssa. Vuonna 2018 oli jälleen aika valita Putin presidentiksi. Vaalien jälkeen hän palasi Moskovaan ja oli eristänyt reitin yleisöstä mielenosoitusten pelossa. Hän ajeli autiossa keskustassa ylhäisessä yksinäisyydessään palatsiinsa Kremliin. 
       Esimerkillisen diktaattorin tavoin hän on valtakaudellaan pikkuhiljaa kiristänyt otettaan tiedotusvälineistä, joista kaikki tärkeimmät ovat täysin hänen talutushihnassaan, rajoittanut internettiä ja sananvapautta, pidättänyt mielenosoittajia, varmistanut valtansa kaikissa suuremmissa ja tärkeimmissä yrityksissä, raivannut tieltään armeijan epämieluisat komentajat ja murhauttanut kymmenittäin toimittajia ja poliittisia vastustajiaan, joista tunnetuimpia ovat journalisti Anna Politskovaja ja entinen FSB:n agentti Aleksandr Litvinenko sekä epäonnistuneet yritykset Ukrainan presidenttiä Viktor Juśtśenkoa  ja FSB-agetti Sergei Skripalia ja hänen tytärtään Juliaa vastaan. Ja kuten hyviin diktaattoritapoihin kuuluu, kieltänyt kategorisesti kaiken, vaikka jäisi rysän päältä kiinni. Edelleen hän on aloittanut sodat Tśetśeniaa, Georgiaa ja Ukrainaa vastaan ja miehittänyt Krimin ja pudottanut kaupallisen lentokoneen murhaten yli 200 siviilliä. Lisäksi hän sählää mukana kaikissa merkittävissä sodissa. Hän on ryöstänyt kansaltaan satoja miljardeja dollareita.
      Sirkus sen kuin jatkuu. Duuma olevinaan ehdotti lakimuutosta ja Putin lupasi "harkita" asiaa ikään kuin hänellä olisi vaihtoehtoja. Hän ei voi koskaan luopua vallasta, koska joutuisi muuten tilille teoistaan tai jopa likvitoiduksi. Nyt sitten järjestetään nämä pelleilyvaalit ikään kuin lopputulos ei olisi ennalta selvä. Vaalit ovat aina olleet pelkkää teatteria sekä Neuvostoliitossa, että Venäjällä. Venäjän kansa ei ole koskaan edes maistanut demokratiapiirakkaa. Sitä saa mitä tilaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: