Siirry pääsisältöön

ILMASTON MUUTOKSET JA HISTORIAN SUURIN HUIJAUS

ILMASTON MUUTOKSET JA MAAILMANHISTORIAN SUURIN HUIJAUS

1. ILMASTO

              Elämme parhaillaan pleistoseenisen maailmankauden kenotsooista jääkausijaksoa, joka alkoi ä2,76 miljåoonaa vuotta sitten. Tällä jääkausijaksolla navat ovat olleet jäässä laajemmin (glasiaalit, jotka kestävät noin satatuhatta vuotta ja joista viimeinen, Veiksel-jääkausi päättyi noin 11600 vuotta sitten) tai suppeammin (interglasiaalit, jotka kestävät tuhansista kymmeniin tuhansiin vuosiin ja jollaista elämme nyt). On siis menossa lyhyehkö leuto holoseeni-kausi, jonka lämpöhuippu loppui noin 5000 vuotta sitten ja tuolloin arktisella oli parisen astetta nykyistä lämpimämpää.

           Tällaiset  jääkausijaksot kestävät kymmeniä miljoonia vuosia. Lämpimämmät jaksot, jolloin navat eivät ole jäässä, kestävät satoja miljoonia vuosia  (viimeisin, dinosaurusten aika kesti noin 200 miljoonaa vuotta). Tuolloin oli 8-15 astetta nykyistä lämpimämpi. Antarktiksella oli sademetsä. Sieltä on löydetty myös dinosaurusten luita. Meret olivat päiväntasaajalla jopa 32-asteisia ja kuhisivat elämää ja mannerten elämä kukoisti monimuotoisempana kuin koskaan.  Merenpinta oli nykyistä korkeammalla. Lämmin on maapallon normaali, ⅘ historiasta on ollut jäätöntä ja tasalämpöistä. Tätä jaksoa edelsi kymmeniä miljoonia vuosia kestänyt permikauden jääkausijakso. Jääkausia on siis ollut kymmeniä tai satoja riippuen siitä, lasketaanko jaksot yhdeksi vai useaksi erilliseksi jääkaudeksi. 

            Kaudet syntyvät  maan radan ja akselin kallistuskulmien muutosten, muiden planeettojen liikkeen ja siten niiden gravitaation muutosten vuoksi. Maan radan kulma vaihtelee, sen akselin kallistuskulma vaihtelee 21,8°-24,4° välillä 41 000 vuoden välein edesauttaen jääkausien muodostumista ollen nyt 23,4°. Auringon aktiivisuuden syklit vaikuttavat myös ilmastoon aiheuttaen ns. pieniä jääkausia. Auringon etäisyys vaihtelee välillä 147-152 milj. kilometriä. Sitten on tietysti nämä lyhimmät syklit, vuodenajat, jolloin talvella jää- ja lumialue levittäytyy laajemmalle pohjoisella pallonpuoliskolla.

          Vuoden 1860 jälkeen lämpeneminen on ollut palautumista pienestä jääkaudesta, joka alkoi 1400-luvulla. Olemme jälleen menossa kylmää huippua kohti, mutta ei kannata pelästyä. Se ei tapahdu vielä tuhansiin vuosiin ja silloin on ihminen kuollut jo sukupuuttoon aikoja sitten ja nykymenoa katsellessa se tapahtuu hyvinkin pian (ihminen tulee olemaan täällä planetaarisessa mittakaavassa hyvin lyhytikäinen, tosin ainutlaatuinen vieras). Jääkaudet tulevat toistumaan tällä jääkausijaksolla vielä kymmeniä miljoonia vuosia.

           Maapallon lämpötilat vaihtelevat joka hetki yli sadan asteen haarukassa. Enimmillään jopa lähes sadanviidenkymmenen (kylmyysennätys on Etelämantereella -93,2° ja lämpöennätys 56,7° Kalifornian Kuolemanlaaksossa). Tutkijat arvelevat Maan olleen paleoproterotsooisella kaudella n. 2229 miljoonaa vuotta sitten kokonaan jäässä (ns. lumipallomaa). Elämä selvisi siitäkin hengissä ilmeisesti meren pohjalla ns. mustissa savuttajissa (vedenalaiset kuumat lähteet) vaikka hiilidioksidin vähyys lopetti yhteyttämisen ja kasvit ja levät kuolivat. Äärimmäisen kauden lopetti asteroidin isku, joka vapautti ilmakehään jopa puoli triljoonaa (miljardi miljardia) tonnia vesihöyryä, joka on voimakkain kasvihuonekaasu. Toisessa ääripäässä triaskaudella n. 250-200 miljoonaa vuotta sitten suurmanner Pangealla (kaikki mantereet olivat kerääntyneet yhteen) vallitsi 50-60° paahtava kuumuus ja meri oli jopa 40 asteista. Siitäkin elämä selvisi kevyin askelin. Vaikuttaa vahvasti siltä, että kun elämä kerran jostain kumman oikusta syntyi, sitä on mahdotonta tuhota ennen kuin Aurinko sammuu. Sitä seuranneella jurakaudella oli 8-15° nykyistä lämpimämpää, meret olivat yli 30 asteisia, navat eivät olleet jäässä ja elämä oli monimuotoisempaa kuin milloinkaan sen jälkeen. 

          Ei ole mitään ilmastohätätilaa. Talvet seuraavat kesiä aivan kuten aina ennenkin. 1900-luvun puolivälin hienoisen lämpenemisen jälkeen ilmasto jopa viilenentynyt jo parikymmentä vuotta.

             Global warming muutettiinkin Climate changeksi, että sillä voitaisiin selittää kaikki ilmiöt, pyörremyrskyistä kahden metrin hankiin ja paahtavaan helteeseen. 

           Hiilidioksidi on typpeä ja happea raskaampi kaasu, joten se pysyttelee aina siellä, missä sen kuuluukin hoidella tehtäviään, kasvuston tuntumassa. Kuinka se siis edes teoriassa voisi vaikuttaa ilmastoon?       

            Puhutaan "fossiilivapaasta" ja "hiilijalanjäljestä", niin kuin siitä nyt mitään jälkeä jäisi. Sitten puhutaan "hiilineutraaliudesta" vuoteen 2035 mennessä. Ensinnäkin vapaalla hiilellä (C) on yhtä vähän tekemistä yhdiste hiilidioksidin (CO₂) kanssa kuin vapaalla vedyllä (H) yhdiste veden (H₂O) kanssa. Tämä siksi, että hiili antaa likaisen vaikutelman. On aivan sama kuin, jos pyrkisimme pääsemään vedystä eroon hävittämällä veden. Toisekseen ilmastohuijarit puhuvat CO₂:n määrästä yksikössä 400 ppm (parts per million), koska se vaikuttaa paljon suuremmalta kuin 0,04%. Näin vähäisellä määrällä on ilmastoon huomattavasti vähemmän vaikutusta kuin luonnollisella vaihtelulla. Etenkin kun tuostakin vähästä on ihmisen aiheuttamaa alle 4%, loput vapautuu lähinnä meristä. 

          Sen sijaan se on elämän ehdoton edellytys. Professori Segalstad: ”Hiilidioksidi on ’elämän kaasu’. Mitä enemmän hiilidioksidia, sitä enemmän elämää. Lisääntyvä hiilidioksidi tarkoittaa, että voimme ruokkia enemmän ihmisiä maapallolla. CO aiheuttaa vain hyvin pienen osan ’kasvihuoneilmiöstä’. Pilvillä on paljon enemmän vaikutusta lämpötilaan.”

           Lisääntynyt hiilidioksidi näkyy satelliitteihin maapallon selvänä vihertymisenä. Se, kuka haluaa vähentää CO₂:n määrää, on elämän vihollinen.

           Ihmisperäisen hiilidioksidin määrä ilmakehässä on alle neljän prosentin luokkaa. Loput tulee lähinnä meristä Auringon vapauttamana. Eikä se ylipäätään ole kovin voimakas kasvihuonekaasu.  Esimerkiksi vesihöyry, jota on ilmakehässä monikymmenkertainen määrä, on paljon voimakkaampi. Tiedemiehet ovat laskeneet, että vaikka CO₂- pitoisuus kaksinkertaistuisi 0,04%:sta 0,08%:iin se vähentäisi avaruuteen kohdistuvaa lämpösäteilyä vain noin 1,1 %.  Kasvihuoneilmiön osatekijät ovat: vesi 33,6 %, latenttilämpö (vesihöyryyn sitoutunut) 33,6 %, pilvet 13,3 %, lämpimän ilman kumpuaminen 8,9 %, hiilidioksidi 7,3 %, otsoni 2,6 %, metaani ja typpioksiduuli 0,7 % eli ihmisen kokonaisvaikutukseksi jää 0.36 %. Suomalaisten osuus tästä on 1/1000 eli 0,00034% eli noin 1/300 000 osa ja tämän johdosta meidän pitäisi ajaa alas teollisuutemme ja sähkön tuotantomme. Siis tuhota taloutemme. Ei paljon järki päätä pakota päättäjillämme. Sitäpaitsi hiili on elämän tärkein perusta vedyn, hapen, typen, fosforin ja rikin ohella. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä. Ja Ilman hiilidioksidia tämä olisi yhtä kuollut kivi kuin Mars. 

           Kuulostaako uskottavalta, kun tämän aatteen "tutkijat" väittävät, että lehmien röyhtäilyt lämmittävät maapallon ilmastoa. Tai Suomen mitättömien soiden metaanipäästöt. Tai, että kolmasosa maailman väestöstä joutuu 50 vuoden kuluttua elämään Saharan kaltaisissa olosuhteissa.Tai, kun YK:n alainen hallitusten välinen luontopaneeli IPBES (siis poliittinen) väittää, että ihmisen toiminnan seurauksena miljoonaa lajia uhkaa sukupuutto 50 vuoden sisään kun vähän lämpenee. Sama juttu väittää, että 20% maalajeista on jo ihmisen toimesta kadonnut. Ja, että karhukaista, maailman sitkeintä eläintä uhkaa sukupuutto, jos pari astetta lämpenee. Se kestää oikeasti lähes mitä tahansa; avaruuden tyhjiötä asteen päässä absoluuttisesta nollapisteestä, tuhansien barien painetta, 150 asteen kuumuutta sekä röntgen- ultravioletti- ja radioaktiivista säteilyä tuhat kertaisesti ihmiseen verrattuna. Ne selviävät jopa 30 vuotta ilman vettä tai ruokaa. Niitä on löydetty elävinä valtamerien pohjalta, korkeimpien vuorten huipulta, kuumista lähteistä, kuivimmilta aavikoilta ja kylmimmiltä navoilta. Nyt sekin raukka kuolee, kun ihminen säätää vähän termostaattia. Vakavasti ottaen se on taatusti viimeinen eläin, joka täältä lähtee kun Aurinko sammuu ja maailmanloppu tulee. 

            Helsingin Kaivopuistossa mitattiin 7.1.2003 klo 12.00 -31,3° ja 7.1.2020 klo 12.00 +10,2°. Mitä tästä pitäisi päätellä? Että Helsingin ilmasto on lämmennyt rajusti tuolla aikavälillä? Sää on kaoottinen ja vaihtelee vuosittain samaan aikaan samassa paikassa niin paljon, että mittaustuloksista ei voi päätellä yhtään mitään. Jos lasketaan koko mittaushistorian maapallon niiden harvojen mittauspisteiden, joita oli 1850 (vain niitä voi verrata keskenään) kaikkien arvojen keskiarvo ja todetaan, että se on nyt 1,1° korkeampi kuin vuonna 1850 niin pitäisikö tästä olla huolissaan ja miksi? Ei, koska ei ole tapahtunut mitään kummallista. Napajäät eivät ole sulaneet, päinvastoin, meren pinta ei ole noussut ja jääkarhut voivat loistavasti ja ovat lisääntyneet merkittävästi sen jälkeen, kun niiden metsästys kiellettiin 1973 vaikka alarmistit toisin väittävät. Nyt niitä saa taas metsästää, koska Kanadassa on niin suuri kanta, että ne tulevat pihoille ruokaa etsimään ja alkavat olla vaaraksi ihmisille.

           Säät vaihtelevat kuten aina ennenkin. Lapissa on ollut ennätysmääriä lunta ja Venäjällä on paikoin vaikea saada junia liikkumaan, koska on niin paljon lunta. Tästä voimme päätellä, että mittaustuloksia on väärennetty systemaattisesti. On meneillään maailman historian suurin huijaus. Ja se on jatkunut jo lähes puoli vuosisataa.

             Lämpenemistä ei ole havaittu yli kahteen kymmeneen vuoteen vaikka CO₂ on jatkanut nousuaan, joten korrelaatiota ei ole.  Se on sääli, sillä lämpimällä kasvit voivat paremmin ja tuottavat meille puhdasta happea. Hiilidioksidin määrän nousu sen sijaan on saanut kasvit lisääntymään. Se näkyy selvänä vihertymisenä satelliittikuvissa.         

          Kun tutkitaan maailman sedimenttejä, niin selviää vastaan sanomattomasti, että tapahtuu juuri päinvastoin kuin tämä höpöhöpöagenda väittää. Ilmasto lämpenee aina ensin ja sen jälkeen CO₂-pitoisuus nousee ja päinvastoin.             Ilmastotiede on erittäin monimutkainen kokonaisuus, johon sisältyy monta tieteenhaaraa, on tähtitiedettä, geologiaa, dendrologiaa, lustotutkimusta, fysiikkaa, kemiaa jne. Auringon säteilyn määrä vaihtelee, sen 11 vuoden pilkkumaksimi toistuu, sen etäisyys meihin vaihtelee, siellä tapahtuu satojen tuhansien kilometrien mittaisia kaasu- eli roihupurkauksia, niin sanottuja Protuberansseja, jotka lähettävät meille voimakkaita säteilypurkauksia.           Kaukana galaksissamme, Linnunradassa on Superjättiläistähtiä, joiden elinkaari on suhteellisen lyhyt, vain joitakin miljoonia, korkeintaan kymmeniä miljoonia vuosia ja kun ne kuolevat, ne räjähtävät valtavissa Supernoviksi kutsutuissa räjähdyksissä. Silloin ne lähettävät meille lähes valon nopeudella kosmista subatomista säteilyä, jonka hiukkaset kehittävät siemeniä, jotka sitovat vesihöyryä muodostaen pilviä ja ne ovat satoja kertoja enemmän ilmastoon vaikuttavia kaasuja, kuin kaikki muut kaasut yhteensä. 

          Kuun, Jupiterin ja Saturnuksen vetovoimat kiskovat meitä jatkuvasti aiheuttaen vuorovesi-ilmiöitä ja maanmullistuksia. Mannerlaatat työntyvät toistensa alle aiheuttaen maanmaanjäristyksiä ja erkaantuvat saaden aikaan tulivuorenpurkauksia. Mannerlaattojen liike vääntää merivirtojen suuntaa ja 99% maapallon energiasta sijaisee merissä, koska veden lämmönsitomiskyky on niin paljon tehokkaampi, kuin kiinteän aineen ja kaasun. Vesi on sen suhteen ainutlaatuinen aine.

          Kylminä kausina myrskyt voimistuvat hirmuisiksi hirmumyrskyiksi, koska lämpötilaerot kasvavat. Ilmastoja on monenlaisia, on paikallisia ja alueellisia, ilmastovyöhykkeitä on erilaisia, on kuivia aavikoita kuten hiekkaerämaat ja etelämanner, on kostea trooppinen ilmasto, pohjoinen havumetsävyöhyke, tundraa ja vuoristoilmastoa sekä alankoista. Merellinen ja mannerilmasto ja,... niin sitten on tietenkin tämä globaali ilmasto, jonka tutkimuksessa on yksi käyrä... Ilmastopoliitikot ovat asiantuntijoita tässä tutkimuksessa. 

        Maapallon pinnan keskilämpötila on 4°. Sitähän varotaan visusti kertomasta meille. Olisi nimittäin vähän varaakin nousta.


2. HUIJAUS

              Ilmaston muutokset ovat hitaita tapahtumia. Ne eivät koskaan tapahdu niin nopeasti kuin nyt väitetään tapahtuvan. Tämä on maailman historian suurin huijaus (koronahuijauksen ohella), jonka muutaman tuhannen superrikkaan maailmanlaajuinen eliitti käynnisti jo kymmeniä vuosia sitten. Tähän hiilihysterian levitykseen on käytetty biljoonia, koska on lahjottu ja/tai peloteltu suuri osa tiedeyhteisöstä ja poliitikoista mukaan ja se on onnistunut lähes täydellisesti. Tällaiseen ei pysty kuin tämä eliitti. Se omistaa valtaosan maailman pankeista ja mediasta. Ja se, jos mikä on valtaa.

           Slogan "97% konsensus" on saatu aikaan erilaisilla vippaskonsteilla, mitään sellaista ei ole. Tällainen "konsensus" on myrkkyä tieteelle ja sen pahin vihollinen. NIPCC on yli 50 tiedemiehen ei-poliittinen ryhmä, joka on toimittanut YK:lle raportin "Ilmastonmuutos uudelleen harkittuna" ja, jonka on allekirjoittanut 30 000 tiedemiestä (linkki). Se ei sitä noteraa, koska on myös eliitin talutusnuorassa. Kyllä oikeat tiedemiehet tietävät mitä CO₂ tekee ja mitä ei. Heidän on vain vaikeaa saada äänensä kuuluviin, koska tiedemiehiksi tekeytyneet eliitin ilmastopoliitikot ovat aina valmiina nauramaan heidät "denialisteiksi" (sekin tarkoitusta varten keksitty termi) ja heidän mediansa komppaa.

          Hiilidioksidi ja happi kiertävät ilmakehässä jatkuvasti. Eläimet hengittävät happea sisään ja hiilidioksidia ulos. Kasvit tarvitsevat sitä yhteyttääkseen sen takaisin hapeksi. Dinosaurusten aikaan CO₂- pitoisuus oli nykyiseen nähden jopa 15-kertainen (nyt 0,04%). Elämä oli monimuotoisempaa kuin milloinkaan sen jälkeen. Navat eivät olleet jäässä ja lämpö oli jakautunut maapallolla tasaisemmin.

         CO₂:n määrä nousee lämpenemisen johdosta, ei toisin päin. Mittausten mukaan kasvien kasvu tyrehtyy lähes kokonaan, jos ilmakehän hiilidioksidipitoisuus laskee alle 0,02 prosentin. Olimme elämän säilymisen alarajoilla 1800-luvulla, kun pitoisuus oli alle 0,03 prosenttia. Onneksi pitoisuus on lähtenyt sen jälkeen nousuun. Ilmakehän hiilidioksidin määrän kasvu näkyy selvästi satelliittikuvissa vihreiden alueiden lisääntymisenä. Samalla viljasadot ovat parantuneet ja puiden kasvu on nopeutunut. Kasvihuoneissa sadon määrää lisätään nostamalla hiilidioksidin pitoisuus keinotekoisesti jopa 0,12 prosenttiin.  

          Hallitusten välisen, siis poliittisen IPCC:n tiedot, joihin ilmastoskenaario perustuu, ovat vain tietokonemalli, joka perustuu väärennettyyn lähtöaineistoon. Se on todistettu lukemattomien tiedemiesten toimesta. Pelkästään lämpenemisen hiipuminen 2000-luvulla CO₂:n määrän jatkaessa nousuaan vie pohjan koko hiilidioksidiväittämältä. Vaikka tupruttaisimme hiilidioksidia  taivaalle niin täysillä tehoilla kuin pystymme 24/7, vuoteen 2050 mennessä ei tapahtuisi mitään ihmeellistä. Elämä jatkuisi ennallaan. Eli voimme todeta, että ihmisperäisen CO₂:n merkitys maapallon ilmastoon on lähestulkoon pyöreä nolla.

           llmastohysteerikkojen pitäisi pystyä vastaamaan yhteen yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä on maapallon optimi lämpötila ja hiilidioksidin määrä mihin pitäisi pyrkiä? Jos ei siihen tiedä vastausta, ei voi myöskään vaatia muutoksia, koska perusteet puuttuvat.

           Mietitäänpä hieman ilman määrää ilmakehässä. Jos ajatellaan ilmakehän paksuudeksi 15 kilometriä vaikka se jatkuukin toki paljon korkeammalle ja kerrotaan se maapallon pinta-alalla saadaan tulokseksi 7,65 miljardia kuutiokilometriä. Olisiko mahdollista, että jokainen ihminen maailmassa sylivauvoista lähtien saastuttaisi ilmaa kuutiokilometrin niin, että sillä olisi vaikutusta ilmastoon? Vastaan itse: Ei ole.

           On absudia, kuinka ihmiset saadaan uskomaan lähes minkälaisia satuja vaan kunhan se kerrotaan uutisissa tai poliitikkojen suusta. Kuten esimerkiksi, että Suomen suot tai lehmien röyhtäilyt vaikuttaisivat maailman ilmastoon. Tai, että metsäpalot lisääntyvät pelkästään lämpimien ilmojen johdosta. Tai, että maailman sinnikkäintä eläintä,  karhukaista, joka kestää lähes mitä tahansa, uhkaa sukupuutto kun pari astetta lämpenee. Tai, että siinä ylipäänsä olisi mitään pelottavaa. Onhan nämä nyt ihan surkuhupaisia juttuja, jos nyt vähänkään järkeilee ja omaa edes vähän suhteellisuuden tajua. Sitten onnistutaan salaamaan totuus kuten, että navat eivät ole sulaneet, merenpinta ei ole noussut milliäkään ja säät ovat aivan yhtä lailla vaihdelleet lähi menneisyydessä, ei edes muisti tunnu pelaavan. Tai kerrotaan jääkarhujen olevan ahdingossa vaikka ne tosiasiassa voivat niin hyvin, että kanta on kahdeksankertaistunut sen jälkeen kun niiden metsästys kiellettiin 1973. Niitä saa jälleen metsästää, koska Pohjoiskanadassa kanta on niin suuri, että ne tulevat pihoille ravintoa etsiessään. Antarktiksen sulamisvideot kuvataan aina kesäisin, talvella ne jälleen jäätyvät.

          Ilmastopoliitikot vetoavat usein IPCC:n raporttiin. Se on 1600-sivuinen. He ovat poimineet niin sanotusti rusinat pullasta eli julkaisseet siitä 400 heidän asiaansa sopivaa sivua. Sitä voisikin kutsua nimellä osatieteellinen julkaisu. Mikäli ihmiskunta jatkaa sokeasti ilmastopoliitikkojen kuuntelua, lopulliset seuraukset ovat  radikaaleja, mullistavia tai suorastaan katastrofaalisia. Ja voin vakuuttaa, että ne seuraukset eivät johdu ilmastonmuutoksesta. Ilmastopolitiikka keskittyy vain ja ainoastaan epäolennaiseen hiilidioksiidin määrään. On silläkin merkityksensä... luulisin... ehkä...

          On erotettava luonnontieteellinen ilmastotiede ja ilmastopolitiikka. Toisin sanoen suomeksi sanottuna, ilmastopoliitikot valehtelevat.

          On turha jaaritella salaliittoteorioista, ei tämä mikään salaliitto ole sen enempää kuin teoriakaan. Kyllä he toimivat aivan avoimesti, salaisia ovat vain CFR:n (Council on Foreign Relations), Bilderberg-ryhmän ja Trilatetaalisen komission kokoukset. CFR perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen 1921 ja Uuden maailmanjärjestyksen juuret juontuvat tänne. Tässä yksityisessä ulkosuhteiden neuvostossa on 5000 jäsentä ja siihen on kuulunut kaikki Yhdysvaltain presidentit pois lukien John F. Kennedy, jolle kävi niin kuin kävi ja Donald Trump, joka vetäytyi Pariisin ilmastosopimuksesta ja lopetti WHO:n rahoituksen. Siihen kuuluu poliitikkoja, valtiosihteerejä, CIA: n johtajia, pankkiireja, lakimiehiä, professoreja ja tiedotusvälineiden edustajia. USA:n ja Euroopan media on neuvoston hallinnassa (linkki 12). Neuvoston suurin rahoittaja on Rockefeller-säätiö. Bilderberg-ryhmä (linkki 13) on kokoontunut vuodesta 1954 vuosittain ja kokous pidettiin kerran Helsingissäkin Kalastajatorpalla 1994. Suomesta niihin on osallistunut yhteiskunnallisia vaikuttajia, poliitikkoja, elinkeinoelämän ja median edustajia. Muun muassa Helsingin Sanomien kaikki päätoimittajat Aatos Erkosta lähtien. Jorma Ollila on Bilderbergin ohjausryhmän jäsen ja on osallistunut kokouksiin 18 kertaa. Muita osanottajia ovat muun muassa Suomen pankin pääjohtaja Erkki Liikanen, kansanedustaja Elina Valtonen ja viimeksi afrikkakomissaari Jutta Urpilainen muutamia mainitakseni. David Rockefeller perusti Trilateraalisen komission (linkki14) kun hänen ehdotustaan Japanin ottamisesta mukaan ei hyväksytty.          Miksi tämä sitten on tehty? Ylempi luokka huomasi jo pari vuosituhatta sitten, että paras tapa hallita ihmisiä on syyllistäminen. Ihminen on syntinen ja taivaaseen pääseminen edellyttää parannuksen tekemistä. Se ei enää toiminut, koska ihminen on maallistunut. Täytyi keksiä uusi keino syyllistää ihmiskunta. Silloin globaali eliitti, Deep state, Cabal, Illuminati, NWO (New Word order, David Rockefeller), miksi sitä haluaakaan kutsua, keksi ilmastouskonnon. Maapallo lämpenee ja ihminen on syyllinen. Täytyy tehdä parannus ja lopettaa hiilidioksidipäästöt, vaikka tosiasissa hiilidioksidilla ja lämpötiloilla on hyvin vähän tekemistä keskenään. Näin saadaan koko ihmiskunta, niin valtiot kuin yksityisetkin velkaantumaan (olette varmaan huomanneet, että lainaa tyrkytetään joka tuutista)  pienen eliitin pankeille korviaan myöten ja maailman talous tuhon tielle. EU on varannut tähän biljoona (1 000 000 000 000 eli miljoona miljoonaa) euroa. Tämä eliitti omistaa maailman varallisuudesta 80%. Sellaisella omaisuudella voi tehdä melkein mitä tahansa. Maailman mediasta 95% on tavalla tai toisella muutaman heidän omistamansa yhtiön hallinnassa, joten aivopesua on voitu tehdä jo kymmeniä vuosia. Vain heidän tutkimuksensa saavat rahoitusta, joten tiedemiehiä on ostettu/peloteltu mukaan paljon. Loput vaiennetaan pilkkanimellä "denialisti" ja ura loppuu siihen, murhiakin on tapahtunut. 

        Eurooppa on eliitin pahin hidaste. Siksi siihen on keskitetty eniten toimia. Seuraava tavoite on Euroopan Yhdysvallat, liittovaltio, jota on helpompi kontrolloida.

         Ei ollut sattumaa, että psyykkisesti sairas lapsi pantiin purjehtimaan valtameren yli ja YK hurrasi seisten taputtaen ja hyvä ettei nobelia kaulaan lyöty. Meitä kriittisesti tähän kaikkeen suhtautuvia on vielä harvalukuinen, mutta jatkuvasti kasvava joukko. Niin täydellisesti tämä on onnistunut. Mutta ei ihmisiä voi huijata loputtomiin, se on selvä.    

        Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusaate on miljardööri George Sorosin (93v) keksintöä. Hän on sijoittanut kansalaisjärjestöönsä Open Society Foundationiin 18 miljardia. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen 22 tuomaria ovat suoraan yhteydessä tähän. Tuomarit valitaan vahvasti poliittisin perustein ja jäsenmaat joutuvat sitoutumaan EIT:n päätöksiin. Agendaan kuuluu seksuaalinen tasa-arvo, sukupuolineutraalius, homoavioliitot ja adoptio-oikeus, "vihapuheen" kriminalisointi, uskontojen tasa-arvo ja pakolaisten ohjailu. Punavihreät ajavat miljardöörieliitin politiikkaa, eivätkä edes tiedä sitä. Oikeasti Sorosista ei löydy ripaustakaan humaaniutta. Hän toimi toisen maailmansodan aikaan nuorena juutalaispojan kloppina natsien kätyrinä omaa kansaansa vastaan. Hän aiheutti myös Suomen 90-luvun laman Pentti Kourin avustamana. Tarkoitus on saattaa Eurooppa kaaokseen ja sekasortoon. Hajoita ja hallitse (divide et impera) -periaate keksittiin Rooman valtakunnassa. Ilmastoasioissa hänellä on oikeana kätenään hyvä ystävänsä entinen varapresidentti Al Gore, joka on laskuttanut ilmastoluennoistaan satoja tuhansia per luento ja kymmenkertaistanut omaisuutensa tämän kamppanjan aikana. Vailla minkäänlaista tieteellistä taustaa. Kuvastanee hankkeen poliittisuutta. Totuutta ei tarvitse toitottaa, valheita kyllä. 

            Eurooppa on muutenkin tämän porukan edessä eniten polvillaan, ei tämä muualla niin fanaattista ole. Nyt se nielee syötin kuokkuineen, kun aikoo heittää järjen vastaisesti 1000 miljardia eli biljoona euroa kaivoon ajaakseen energiansa, teollisuutensa ja ruoan tuotantonsa alas. Energian tuottajien täytyy ostaa päästöoikeuksia, aneita, jotka talletetaan ilmastorahastoon, josta ne siirretään  EU:n ilmastorahastoon ja sitä kautta miljardöörien taskuihin. He ovat viimeinkin keksineet keinon rikastua lisää myymällä ilmaa (ja tietysti myrkkypiikkejä). Meidän täytyy maksaa hengittämisestä.

         Tarkoitus on aiheuttaa kaaos ja sekasorto. Koronavirus laskettiin liikkeelle tarkoituksella. Bill Gateshan "omistaa" 60% WHO:sta, joten pandemia oli helppo julistaa. Tarkoitus on tappaa ihmisiä "rokotteilla" "ylikansoituksen" (kaikki maailman ihmiset mahtuisivat väljästi Laatokan jäälle) ehkäisemiseksi. 

          Sitten valtiot velkakoukkuun. Heidän lopullinen päämääränsä on David Rockefellerin lanseeraama NWO (New World Order). Siinä ei ole henkiin jääneelle ihmiskunnalle sijaa kuin työvoimana. Rikkaat vallanpitäjät ovat aina olleet epäinhimillisiä muille kuin kaltaisilleen. He pitävät huolen siitä, että suut pysyvät supussa siten, että kun joku pyrkii pyramidin alimmille portaille, hänet viedään makuuhuoneeseen harrastamaan pedofiliaa. Tämä kuvataan ja otos pannaan kassakaappiin. Arvata saattaa, mitä tapahtuu sen jälkeen katulapselle.  Muun muassa Geoffrey Epstein pääsi hengestään sellissään sen vuoksi, että hänen pelättiin  möläyttelevän liikaa. 

           Ainoa keino tämän kehityksen jarruttamiseksi on  oikean tiedon leviäminen. Se on kovan työn takana, koska heillä on aivan liikaa rahaa ja täten myös valtaa.

NIPCC:n raportti: ilmastonmuutos uudelleen harkittuna

https://web.archive.org/web/20230329055733/http://www.ilmastofoorumi.fi/wp-content/uploads/2013/09/ccr-ii-fysikaalinen-tiede-yhteenveto-paattajille.pdf

http://climatechangereconsidered.org/

Lappajärven ilmastoseminaari 27.3.2021

https://youtu.be/g6sGvlhYy5I

https://youtu.be/ZZ4CHMPF-TM?si=FxzDmYwQH5rba9to


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: