Siirry pääsisältöön

SUURET UHAT


       Mikäli saasteita halutaan rajoittaa, koko maailman on siirryttävä ydinvoimaan. Se on ainoa riittävän tehokas ja saasteeton vaihtoehto. Sillä varaudutaan sekä lämpenemiseen että kylmenemiseen. Kaikki ydinjätteet voidaan sijoittaa muutamaan valtavaan loppusijoituspaikkaan syvälle kallioperään. Luonnollisesti on syytä jatkaa myös uusiutuvien kehittämistä. Fuusioenergian kehittämiseen on keskitettävä voimavaroja. Sen ratkaiseminen ratkaisee myös energiaongelman. Tehtaisiin on asennettava tehokkaat suodattimet. Laivat  on muutettava ydinkäyttöisiksi. Rekat on pois liikenteestä ja kuljetukset siirrettävä  sähköjuniin. Tunnelit satamiin. Metsiä on istutettava paljon. Metsäpaloihin ei voi enää suhtautua ”antaa palaa”- asenteella, kuten Venäjällä on tapana tehdä. Vuonna 2019 on havaittu yli 80 000 metsäpaloa pelkästään Brasiliassa.  Palmuöljyn ja soijan käyttöä on rajoitettava, koska ne ovat suurin syy Etelä-Amerikan metsähakkuisiin. Näille valtioille on asetettava pakotteita, elleivät ne lopeta hakkuita. Heidän sademetsänsä ovat ihmiskunnan ja koko eliöstön yhteistä omaisuutta. Ne ovat maapallon keuhkot, tosin käänteiset, koska ne tuottavat happea kuluttamisen sijaan ja sitovat hiilidioksidia. Eläimet taas tekevät päinvastoin. Eikä muuallakaan ole varaa ainakaan lisätä hakkuita.

        Pölyttäjien erittäin nopea häviäminen ja sukupuutto on massiivinen uhka. Tosin se johtuu myös torjunta-aineiden liiallisesta käytöstä. Niiden katoaminen johtaisi kasvikunnan totaaliseen muutokseen ja massasukupuuttoon. Jokainen ymmärtää mihin se johtaa eläinten ja ihmisten kannalta. Myös selkärankaisten sukupuutto on hälyttävän nopeaa.

        Väestön kasvu on myös ongelma, joka koskee lähinnä Saharan etelän puoleista Afrikkaa. Esimerkiksi Nigerian asukasluku on viisinkertaistunut viimeisen 50 vuoden aikana ja on nyt 190 miljoonaa. He odottavat innoissaan Yhdysvaltain saavuttamista ja on puhuttu jopa 900 miljoonasta vuosisadan loppuun mennessä. Tällä asenteella tilanne uhkaa vain mutkistua. Eivät he ainakaan rajojen sisäpuolella pysy. Intian ja Kiinan tilanne on myös vakava, vaikka nousu niissä on taittumassa. Tämä pallo ei elätä seitsemää miljardia näin isoa nisäkästä saati kymmentä, jonka jälkeen tutkijoiden mukaan se kääntyy laskuun. Mahtaakohan niin  tapahtua niin kauan kun ruokaa riittää. Nälkää on nähty siellä täällä ympäri maailmaa jo tovin aikaa. Asiaa ei haluta ratkaista, koska se on erittäin vaikeaa. Kiinahan yritti tätä yhden lapsen politiikalla, mutta se johtaa väestön vanhenemiseen ja siihen, ettei vanhenevasta väestöstä huolehtimassa ole enää tarpeeksi ihmisiä. Ihmisten määrän vähentämiseen ei ole muita kuin brutaaleja vaihtoehtoja. Eikä siitä saa bisnestä. Maailmassahan kaikki linkittyy liiketoimintaan. Parasta kehitysapua on tieto ja koulutus, etenkin tyttöjen ja ehkäisyvälineet. Tieto lisää hyvinvointia ja kykyä  tulla toimeen omillaan. Ihmeellisen viisas luontohan on yrittänyt ratkaista tämän ongelman nimenomaan Afrikassa ainoilla tuntemillaan keinoilla; epidemioilla, kuten Aids ja Ebola. Niiden rajoittamista väkirikkaimpien valtioiden sisään,  paikallisen rajoittamisen sijaan, pidetään kuitenkin ihmisoikeuksien kannalta brutaalina vaihtoehtona. Sen sijaan esim. Suomessa ja monissa muissa pienissä länsimaissa  alhainen syntyvyys on ongelma. Vaikka näiden maiden väestö tuottaa nelinkertaisen määrän päästöjä per capita, niiden kokonaispäästöt  ovat kuitenkin pieni murto-osa väkirikkaiden maiden päästöistä. Ja on hyvä, että ”länsimainen sivistys” lisääntyy, koska nämä yrittävät kuitenkin ratkaista ongelmat sen sijaan, että aiheuttaisivat niitä lisää.

       Suuri uhka on myös ihmisen ikiaikainen sotaisuus. Diktatuureista on päästävä eroon keinolla millä hyvänsä. Vallan himo ja oman edun tavoittelu ovat johtaneet lähes apokalyptiseen asevarusteluun nykyisen huipputeknologian myötä. Demokratiat  eivät  sodi keskenään, vaan keskittyvät järkevämpiin asioihin.

       Sukupuutto on normaali tapahtuma maailman historiassa. Sitä esiintyy jatkuvasti enemmän tai vähemmän.  Maailmanhistorian kannalta on herttasen yhdentekevää mitä me täällä puuhastelemme. Ihminen on ihmeellinen laji. Ihminen on ainoa älykäs laji. Ihminen on ainoa laji, joka aiheuttaa joukkosukupuuton, myös itsensä. On kuin tekisi itsemurhan ja veisi paljon muita mukana. Tämä ei ole maailmanloppu. Elämä ei ole koskaan hävinnyt kaksintaistelua.

 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: