Siirry pääsisältöön

Klaus Schwab - "Haluamme Massamurhata vähintään 4 MILJARDIA Ihmistä!"

Ķļąųş Şçhwąb - "Haluamme Massamurhata vähintään 4 MILJARDIA Ihmistä!"

Ķļąųş Šçhwąb on Maailman Tąļøųsføøŕųmin perustaja sekä johtaja. Siksi kaikki mitä hän kirjoittaa kirjassaan, on myös hänen Tąļøųşføøruminsa agendaa.

Koska Sanna Marin on Ķļąųş Şçhwąbin oppilas ja kuuliainen palvelija maailman muuttamisessa toisenlaiseksi, on perusteltua väittää että myös Sanna Marin haluaa samaa kuin Ģŕęąț Ŕęşęț -kirjan kirjoittaja. Hänet pitäisi laittaa seinää vasten ja kysyä onko tosiasioiden valossa yhä halukas ottamaan neuvoja Ķļąųsilta vaikka siitä miten toimialoja kuritetaan, ja Suomen vanhusten- ja terveydenhuoltoa rakennetaan?

Ģŕęąț Ŕęşęţ on tapahtumassa - he jotka sanovat että ei haittaa - he eivät ole lukeneet Maailman Țąļøųşføøŕųmin perustajan ja johtajan kirjaa. EIvätkä tajua sitä että koko Suomen Hallitus on samaa mieltä tuon kirjan sisällön kanssa. Suomennan pätkän tähän.

Miettikää, miksi miljardien ihmisten hävittämistä monella erittäin kiduttavalla tavalla tahtova taho haluaisi meille mitään hyvää?
Miksi mennä piikille kun sitä tarjoavat maailman kovaäänisimmät ja helvetillisimmät eugenistit kuten Ķļąųş Şçhwąb ja Bįļļ Ģąţęş?

Huomaa että lainauksen (kirjalainaus alla) ensimmäisen lauseen sisältö voi olla totta jo tulevana syksynä - ilman että kuvioissa mukana oleva valtamedia siitä inahtaakaan. Kertoisivat vain "kauheasta uudesta variantista joka niittää kansaa".

Vaihtoehtomediat halutaan pois tutkimasta ja kertomasta. Olisiko tässä TARPEEKSI SUURI MOTIIVI vaientaa kaikki soraäänet?
ĶĻĄŲŞ ŞÇHWĄB KIRJASSAAN THE ĢŔĘĄŢ ŔĘŞĘŢ:

"Vanhusten ja kuolemaan johtavaa sairautta potevien tappaminen (eutanasia) tulee olemaan pakollista... ...Ainakin 4 miljardia "hyödytöntä syöjää" hävitetään maan päältä vuoteen 2050 mennessä. Se saadaan aikaan erinäisillä sodilla, nopeasti ihmisiä lahtaavilla suunnitelluilla epidemioilla, sairauksilla ja nälänhädän avulla. Ensikädessä valkoihoisten kansojen ruoansaanti ja muut hyödykkeet pidetään minimitasolla, ja sitten samaa tehdään muille roduille. Tämä ei koske ęļįįţţįä."

"Teurastamme Kanadan, Euroopan ja USA:n väestöä nopeammin kuin muita kansoja, kunnes maailman väkiluku saavuttaa paremmin hallinnoitavan 1 miljardin määrän. Puolet näistä olisivat Kiinasta ja Japanista, koska näitä kansoja on tyrannisoitu vuosisatoja, ja ovat tottuneet tottelemaan auktoriteetteja ilman vastalauseita. Ajoittain saapuu synteettistä nälänhätää yms, jotta ihmiset muistaisivat että heidän olemassaolonsa on 300-Komitean armolahjoista riippuvainen.."

Lähde, kuvakaappaus kirjasta: https://t.me/mrn_death/8323
Tässä akateemisempaa analyysia Ģŕęąţ Ŕęşęţ -toimenpiteiden raiskaamasta Uudesta Maailmasta (korvaa PISTE pistemerkillä):
 researchgatePISTEnet/publication/349053370_The_Great_Reset_Restratification_for_lives_livelihoods_and_the_planet



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: