Siirry pÀÀsisÀltöön

đŸ€ȘARKADIANMÄEN HULLUJENHUONEđŸ€Ș

đŸ€ȘARKADIANMÄEN HULLUJENHUONEđŸ€Ș

          TÀÀ sama jengi, joka on TAPPAMASSA meitĂ€ biologisilla aseilla, on vaihtanut miljoonilla euroilla Suomen kansalaisten rahoja liikennemerkit SUKUPUOLINEUTRAALEIKSIđŸ€Ș, on keksinyt, ettĂ€ Afrikan TĂ€hti on RASISTINEN PELIđŸ€Ș, vĂ€ittÀÀ, ettĂ€ kun me suljetaan jokunen tehdas, sillĂ€ on vaikutusta MAAPALLON ILMASTOONđŸ€Ș. Ja sitten kun ne ei oikein pysty pÀÀttĂ€mÀÀn kannattaako tasa-arvoa vai ollako vieraskoreena rĂ€hmĂ€llÀÀn islamin, maailman epĂ€tasa-arvoisimman uskonnon edessĂ€. Mielisairaalan suljetulle osastolle lopuksi surkeaksi elĂ€mĂ€kseen. Ovi lukkoon ja avain mereen.


MAANPETTURIT TELOITUSKOMPPANIAN ETEEN

            Vanhempamme ja isovanhempamme taistelivat verissĂ€ pĂ€in isĂ€nmaamme vapauden puolesta. Nyt nĂ€mĂ€ maanpetturiroistot ArkadianmĂ€ellĂ€ ovat myyneet sen pilkkahinnalla. Jos armeijamme johdossa olisi miehiĂ€, he tekisivĂ€t sotilasvallankaappauksen ja sotilasjuntta olisi vallassa, kunnes maassa voitaisiin jĂ€rjestÀÀ todelliset korruptoitumattomat demokraattiset vaalit. Kaikki pÀÀttĂ€vĂ€ssĂ€ asemassa olleet poliitikot ja virkamiehet teloituskomppanian eteen maanpetturuudesta ja kansanmurhasta.

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillĂ€ ja elĂ€imillĂ€ tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniĂ€ erilaisia ja joista seitsemĂ€n voi tarttua ihmisiin. NĂ€istĂ€ neljĂ€ aiheuttaa lieviĂ€ flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tĂ€stĂ€  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa vĂ€itetyistĂ€  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tĂ€  ( liite 1 ), oireet, yllĂ€tys yllĂ€tys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iĂ€  vastaan on yritetty kehittÀÀ rokotetta lĂ€he

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jĂ€ttĂ€mÀÀn broilerit ja kananmunat ostamatta. TĂ€mĂ€ uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessĂ€ olevalta henkilöltĂ€, joka ei ole "rokotettu" ja on tĂ€ysin tietoinen asiasta. TĂ€llĂ€ viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillĂ€. Noin 1 - 1,5 viikon pÀÀstĂ€ nĂ€mĂ€ broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja sĂ€ilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa vĂ€lttÀÀ. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pĂ€tkĂ€n vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puolivĂ€kisin tyrkyttĂ€vĂ€t 5G-liittymÀÀ, selviÀÀ seuraavasta:           Koronaruiskeet sisĂ€ltĂ€vĂ€t erittĂ€in myrkyllistĂ€  grafeenioksidia ,  joka on niin terĂ€vÀÀ, ettĂ€ partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinĂ€miĂ€ saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on tĂ€ten  yhdistettĂ€vissĂ€  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpÀÀ aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. TiedĂ€mme jo, ettĂ€ 5G-signaalit voivat aiheuttaa sĂ€hkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etĂ€isyyden pÀÀstĂ€. TĂ€rkeĂ€ artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessĂ€ paljastaa, ettĂ€ matkapuhelimien 5G-sĂ€teily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. HĂ€nen artikkelistaan: