Siirry pääsisältöön

Natsipassi avaa tien syrjinnälle – Hitlerin rokotepassi



Natsipassi avaa tien syrjinnälle – Hitlerin rokotepassi

Maailmassa on ollut aina paljon pahuutta läpi kaikkien aikojen ja aikakausien. Vain typerät, historiasta ymmärtämättömät ja naiivin sinisilmäiset median propagandalla aivopestyt nykyihmiset uskovat vielä tässä pahassa ajassa valtioiden ja hallitusten hyvyyteen ja hyviin tarkoitusperiin. Syrjintä, josta voidaan myös käyttää täyteen mittaansa kasvaneena nimeä kansanmurha, alkaa aina väestönerottelusta, joka aloitetaan hyvin pienin askelin. Kun syrjinnästä tehdään laillista, silloin on lähdetty natsi-Saksan tielle, joka vie lopulta koko yhteiskunnan kohti väistämätöntä tuhoa ja kurjuutta.               

Pääministeri Sanna Marin sekä valtiovarainministeri Annika Saarikko kuuluvat molemmat Young Global Leaders -järjestöön, jonka “Hitlerinä” toimii transhumanisti Klaus Schwab. He ajavat kaikki yhdessä tämän natsijärjestönsä The Great Reset -agendaa, jonka päämääränä on tuhota maailmantalous, jotta koko maailma päästäisiin jälleenrakentamaan heidän ihannoimaksi täydellisen kontrollin orjayhteiskunnaksi, jossa kansalaisten vapaudet ja oikeudet ovat enää pelkkänä muistona menneistä hyvistä ajoista. Jos enää sitäkään, koska he ovat myös aikeissa ottaa ihmisten mielet lopulta täydelliseen kontrolliinsa, jolloin vapaa ajattelu tai muistelukaan ei ole enää niin vaan mahdollista.

Nämä tämän päivän globalisti-natsit pitävät kansalaisten vapautta suurimpana ongelmanaan. Siksi he tahtovat rakentaa uudenlaisen järjestelmän, jossa he saavat paljon paremman kontrollin ja otteen omiin peruskuluttaja orjiinsa. He rakastavat kontrollia ja valtaa. Rokotepassi onkin yksi heidän parhaista työkaluistaan, jolla he alkavat nyt jakamaan Suomen kansaa aivan todenteolla kahtia. He tahtovat aivan tarkoitushakuisesti lietsoa rokotettuja vihaamaan rokottamattomia ja sama tietenkin myös toisin päin. Media tulee myös jatkuvasti kasvavissa määrin syyttämään kaikesta rokottamattomia ja tietenkin tapansa mukaisesti täysin valheellisin perustein. He tekevät kaikkensa, että kansa riitelisi keskenään, jotta kansalle ei jäisi aikaa huomata sitä ongelman todellista alkulähdettä – natsihallitusta.

Historiaa tuntevat ihmiset näkevät tässä kaikessa kuitenkin jo aivan suoria yhtymäkohtia Hitlerin politiikan ja toiminnan kanssa. Hitler lietsoi kansan vihaamaan sen ajan “rokottamattomia” eli juutalaisia. Heitä väitettiin saastaisiksi ja puhtaan kansanosan muodostivat puolestaan “arjalaisesta jalommasta rodusta” koostuvat valtionlapset, jotka olivat tietenkin Hitlerille “kuuliaisia kunniakansalaisia” hakaristi-helyineen, joilla oli myös kaikki tarvittavat “rokotepassit” sen ajan yhteiskunnan suuntaan kunnossa. Hitler lietsoi valtiojohtoisen propagandan kautta tämän “puhtaan” kansanosan vihaamaan sitä toista “saastaista” kansanosaa, jota olikin sitten varsin helppo syyttää kaikista mahdollisista ja mahdottomista yhteiskunnan ongelmista.

PIKKU-NATSIT

Mikä sitten mahdollisti aikoinaan natsi-Saksan syntymisen? Normaalit ns. ihan tavalliset hyvät ihmiset, jotka olivat kuuliaisia ja tottelevaisia pahan hallituksen antamille määräyksille. Nämä tavalliset normaalit ihmiset katsoivat ensin sivusta seuraten hiljaa, kun ensimmäisiä kansalaisoikeuksia vietiin yhteiskunnassa, kunnes he löysivät lopulta itsensä kääntämästä sitä kaasukammion vipua.

Jos Suomen kansalaiset ja suomalaiset yritykset seuraavat nyt näitä perustuslainvastaisia ja kaikkia mahdollisia ihmisoikeuksia rikkovia uusia laittomia määräyksiä, joita Suomen hallitus antaa esimerkiksi tämän rokotepassin kohdalla, se tekee meistä myös osallisia tähän törkeään rikokseen ihmisyyttä vastaan. Jos omat arvosi ja oma tulkintasi Suomen perustuslaista ei ole yhdenmukaisessa linjassa näiden hallituksen antamien uusien määräysten kanssa, sinä et voi käyttää tekosyynäsi sitä, että meillä ei olisi kuitenkaan siitäkään huolimatta mitään muita vaihtoehtoja kuin vain noudattaa kiltisti kaikkea sitä, mitä hallitus käskee.

Meillä on vaihtoehtoja! Ne pelkurit, jotka eivät kyenneet näkemään aikoinaan hankalassa tilanteessa ollessaan mitään muita vaihtoehtoja kuin vain sen, että meidän on käytännössä pakko osallistua tähän natsien suorittamaan 6 miljoonan ihmisen kansanmurhaan, löysivät itsensä lopulta Nürnbergin sotaoikeudesta. Varo, ettei sinulle käy oman itsekkyytesi ja sydämesi kovuuden tähden lopulta samoin!

Me voimme valita LOPETTAA yhteistyömme järjestäytyneen rikollisuuden kanssa. Voimme tehdä valinnan, että seisomme totuuden, vapauden, perusoikeuksien, ihmisoikeuksien ja kaikkien suomalaisten vapauden puolesta! Jos se maksaa jollekulle oman yrityksen, työpaikan tai toimeentulon, niin sitten se maksaa. Taistele sen puolesta, mihin uskot, äläkä alistu pahuuden tyranniaan. Ole rohkea, äläkä valita. Ihmiset ovat joutuneet ennenkin sotimaan tässä maassa vapautensa puolesta. Suomen vapaudesta ja itsenäisyydestä maksoi moni sotiemme veteraani kalliin hinnan aseilla sotiessaan verissä päin. Jos valitsemme pitää itsekkäästi kiinni “saavutetuista eduistamme”, kuten poliitikkomme tekevät häpeällisesti, se tie vie nopeasti siihen, että olemme lopulta kaikki yhdessä keskitysleireillä miettimässä sitä, että miksi me emme alkaneet taistelemaan vapautemme puolesta ajoissa!?

Me olemme ikävä kyllä jälleen sodassa, vaikka suurin osa ei ole vielä edes ymmärtänyt sitä. Vihollinen ei ole itärajan takana, vaan maamme johdossa, päättäjissä, virkamiehissä, mediassa ja suurten yritysten johdossa. Vihollinen on luikerrellut käärmeen tavoin kansamme joukkoon joka puolelta. Maamme johto vihaa suomalaisia, koska he ovat valinneet myydä kansamme parhaan edun omaa itsekästä etuaan vastaan jo kauan aikaa sitten. He ovat valinneet rakastaa EU:ta, valtaa ja rahaa. He ovat kasvaneet vuosikausia tässä kyltymättömän pahuuden ja ahneuden korruptoituneessa ilmapiirissä.

Mitä me voimme sitten tehdä? Jaetaan oikeaa tietoa eteenpäin. Puhutaan näistä asioista rohkeasti. Tehdään videoita. Kerrotaan rokotekuolemista ja tästä kansanmurhasta, mitä maamme johto toteuttaa näillä myrkkypiikeillä. Etkö sinä tajua, että maasi johto on jo tappanut myrkkypiikeillä läheisiäsi tai vähintäänkin jonkun tuntemasi läheisiä?

Mennään kuvaamaan videoita näistä liikkeistä, jotka rikkovat Suomen perustuslakia syrjimällä kansalaisia terveyteen liittyvien tietojen perusteella. Alempana löytyy linkki Veikko Flinkin videoihin koskien rikosilmoituksen tekemistä perustuslain ja ihmisoikeuksien pohjalta. Herätään ja herätellään nyt kaikkia ympäriltämme tähän ikävään todellisuuteen. Vielä ei ole liian myöhäistä!

Tässä on liitteeksi video, jonka sanoma on erittäin ajankohtainen suomenkielisellä tekstityksellä varsin lennokkaasti kerrottuna. Selvyyden vuoksi mainittakoon, että Rapsodia ei ole tehnyt näitä tekstityksiä. Tällä videolla ei ole myöskään kyse kääntämisestä, vaan aivan oman tarinan kertomisesta nokkelasti nykyaikaan päivittyvällä tavalla. Taustalla pyörivä Hitlerin natsi-skene heijastelee totuuden mukaisesti sitä eugeniikan (rotuhygienian) ideologiaa, joka vaikuttaa nyt myös tämän nykyisen totalitaristisen terveystyrannian nousun taustavoimana. Natsit eivät ole hävinneet yhtään minnekään. He vain naamioivat omaa ideologiaansa erilaisin termein, kuten vaikkapa transhumanismiin. Ja kuten kaikki tiedämme, miten eduskuntaamme pesiytyneet maanpetturit tekivät juuri natsipassilla 15.10.2021 merkittävän aluevaltauksen myös täällä Suomessa. Tsekkaa tämä video and let it sink…

https://m.youtube.com/watch?v=pMHbge_ZLl05

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: