Siirry pääsisältöön

SUOMELLA ON MUISTI LYHYT

SUOMELLA ON MUISTI LYHYT. 
Kopioitu teksti:

Nälkävuodet 1866-1868

Vain 150 vuotta sitten, noin 4 sukupolvea sitten kuoli nälkään 200 000 ihmistä täällä kotisuomessa. Siis joka kymmenes suomalainen kuoli nälkiintyneenä. Silloiset ihmiset tekivät päätöksiä ja töitä sen eteen, ettei Suomen kansa joutuisi enää koskaan kokemaan samanlaista kaameaa tilannetta. Viljavarastoja laajennettiin, karjataloutta lisättiin. Nälkävuosina lehmä oli pelastus kellä niitä sattui olemaan. Nautaeläimen mahtava ruuansulatus pystyi hyödyntämään heiniä, viljanolkeja, kaisloja yms. ihmiselle kelpaamattomia raaka-aineita maidoksi ja lihaksi, sellaiseksi ravinnoksi, jota ihmisen yksinkertaisempikin ruuansulatus pystyy hyödyntämään.

Tuo ihmisen muisti on vain niin kamalan lyhyt. Niin vain muutamia vuosia sitten vähin äänin on supistettu suomalaista viljavarastoa. Oma kotimainen energiaturve on ajettu alas, eikä turpeesta löydy enää kriisitilanteessa lämpöä kansalle. Kotimainen karjatalous on kärvistellyt kannattavuuskriisissä jo vuosia, ja nyt kulujen noustessa seuraavan kahden vuoden aikana suuri osa karjatiloista tulee lopettamaan tuotannon kannattamattomana. 

Loppukesästä Kiina alkoi ostamaan markkinoilta kaiken viljan, mitä vain sai ostettua. Tiesikö Kiina jotain sellaista mitä Euroopassa ei ymmärretä? Nyt viljan hinta on noussut ja teollisuus on jo huomannut, että viljan saatavuudessa on jo nyt vaikeuksia. Venäjällä Vladimir Putin päätti laittaa maakaasuhanat pienelle. Maakaasusta apulantateollisuus on tehnyt lannoitteita. Nyt maakaasun mailmanmarkkinahinta on moninkertaistunut ja sitä myöten myös apulannan hinta on tuplaantunut. Nyt Euroopassa moni apulantatehdas on laittanut tuotannon seis, koska tietävät etteivät viljelijät voi ostaa näin kallista lantaa. Tästä seuraa se, että jos keväällä maakaasun hinta sattuisikin laskemaan, ei apulantateollisuus ehdi tehdä kaikkea viljelyyn tarvittavaa apulantaa. Ja jos ei lannoiteta, niin viljasadot ja ennenkaikkea sadon laatu laskee. 

On siis oikeasti mahdollista, että tämä nyt yltäkylläisyydessä elävä kansa voi havahtua siihen, että jo talvena 2022-2023 voi täällä olla oikeasti nälkä koko Euroopassa ja ihan oikeita ongelmia, eikä minkään ilmastoahdistuksen johdosta. Ja voitte olla varma, ettei tuontiruokaa riitä Suomeen millään rahalla, jos koko Eurooppa on vaikeuksissa. Nyt olisi siis todella tärkeää, että emme tappaisi maito- ja lihakarjataloutta täältä Suomesta näin kriittisellä hetkellä. Ja ruuan peltoviljelyynkin täytyy saada lisää kannattavuutta, että pystyy kompensoimaan kalliit lannoitteet ja polttoaineet. Se ruoka voi olla oikeasti kallis vientituote, jos sitä vain sattuu olemaan. Nyt tarvitsemme sekä kuluttajien, kauppojen, teollisuuden, että ennen kaikkea päättäjien viisaita toimia ja nopeasti. Karjatalous on nyt sellaisessa talousahdingossa, että jos hintoihin ei saada korotusta tulee tuotanto katoamaan, eikä sitä saada nopeasti ajettua takaisin ylös, jos alkaa virheliikkkeet kaduttamaan. Konkurssin tehneet yrittäjät eivät tuota ruokaa enää koskaan, vaikka ruuan hintaa nostettaisiinkin. Ja lähes poikkeuksetta kerran eläimistä tyhjätty navetta ei enää koskaan näe karjaa.

Nyt tarttis herätä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: