Siirry pääsisältöön

NYT ON MENOSSA KOLMAS, BIOKEMIALLINEN MAAILMANSOTA

NYT ON MENOSSA KOLMAS, BIOKEMIALLINEN MAAILMANSOTA 

         Vuonna 1965 oli koronavirus, josta otettiin piikkiproteiini ja sitä muokattiin bioaseeksi laboratoriossa kaikki nämä vuodet.
           Mitään uutta koronavirusta ei ole koskaan ollutkaan, eikä niihin edes pystytä tekemään rokotetta.
          Pfizer on todennut jokaisessa tutkimuksessaan 1990-2018, ettei koronaviruksiin pystytä tekemään rokotteita, kun virus muuntuu ennenkuin yksikään piikki ehtii markkinoille.
          Nyt piikitetyt kantavat sisällään tikittävää aikapommia, biokemiallista asetta, tietokonemodifioitua toksista piikkiproteiinia jota ei löydy mistään luonnon viruksesta.
          Kun piikkiproteiini on koodattu soluihin, sitä ei koskaan saa kehosta pois ja sen koodi tuottaa toksista piikkiproteiinia maailman tappiin saakka ja elimistön täytyy tuottaa koko ajan vasta-aineita sen tuhoamiseen, kunnes keho luovuttaa ja ihminen kuolee mihin tahansa flunssaan tai, kun piikkiproteiini valtaa kaikki kehon elimet ja solut.
          mRNA on itsessään jo hengenvaarallinen, kun se läpäisee verisuonet ja elimet ja veriaivoesteen päätyen aivoihin.
          Mikään virus ei läpäise koskaan tiivistä verisuonistoa, ellet puhko siihen reikiä. mRNA läpäisee kaikki, myös ihon ja hengityksen ja leviää kaikkialle ympäristöön ja piikittömiin ihmisiin ja eläimiin.
          Milloinkaan piikin ei ollut tarkoitus jäädä olkapään soluihin. Vasta-aineet hyökkäävät sinne missä on piikkiproteiinia.
          Jos sitä valmistuu sydänlihassoluissa, munasarjoissa tai aivoissa tai missä tahansa elimessä, vasta-aineet hyökkäävät ja eliminoivat nämä solut.
          Ei tarvitse ihmetellä, miksi naiset vuotavat piikin jälkeen alapäästä verta, kun Pfizerin rottakokeissa jo kolme vuotta sitten kerrottiin, miten piikkiproteiini kumuloitui suurimpina pitoisuuksina maksaan, pernaan, luuytimeen, lisämunuaisiin ja munasarjoihin. Naisten valehdellut kuukautishäiriöt piikin jälkeen ovat itse asiassa sen seurausta ja verenvuotoa munasarjoista, kun piikkiproteiini on kerääntynyt munasarjoihin ja vasta-aineet tuhoavat munasarjojen kudosta ja pikku hiljaa tuhoavat munasarjat ja aiheuttavat lapsettomuuden.
          Kaikki tieto on ollut jo kolme vuotta ihmisten luettavissa, jos on halunnut ottaa selvää asioista ja tietoa tulee koko ajan lisää. Löytyy myös Pfizerin pdf-tiedostosta.
         Valtamedian valheisiin ei kannata uskoa. Nanoteknologiaa ja nanopartikkeleita ja grafeenioksidia on myös koronapiikeissä, jotka Pfizerin työntekijä, Karen Kingston luettelee patenttiasiakirjoissa. Niissä puhutaan laitteista "device", joita piikeissä oleva hydrogeeli ja grafeenioksidi sisältää. Eli siruja, vastaanottimia.
          Tätä nanoteknologiaa levitetään jo ilmasta käsin, näillä cemtrialeilla, kemikaalilennoilla, jotta varmasti kaikki saavat osansa. Muun muassa Wuhanissa tätä levitettiin ilmateitse.
Itseasiassa Covid-19 oli olemassa, mutta ei koskaan mikään tarttuva virus vaan nanoteknologiaa, nanolipidipartikkeleita, pienempää kuin ihmisen solut, johon ihmiset sairastuivat. Se leviää ilmasta limakalvojen kautta, silmät, nenä, suu, meidän elimistöön.
          Neljäs teollinen vallankumous pitää sisällään ihmisen digitalisoimisen. Ihmiskunta tuhotaan sukupuuttoon ja ne jotka jäävät jäljelle muokataan teknologian avulla kyborgeiksi.
          Näistäkin voi lukea eduskunnan sivuilta "Suomen 100 uutta mahdollisuutta". Kerrotaan kyborgeista, keinosoluista, ai:n tekemästä globaalista työstä ja niin edelleen. Kaikkien nähtävillä olevat asiakirjat.
          Elon Musk liitti jo 2016 hiiren aivot onnistuneesti tietokoneeseen ja nyt tehdään kokeita jo ihmisillä. Tämän olemme saaneet lukea lööpeistä.
          Olemme nähneet jo satoja patologien videoita ympäri maailman, miten piikkiin kuolleiden ihmisten verisuonet on tukkeutuneet täysin tällä kumimaisella hydrogeelillä, synteettisellä aineella, joka kasvaa suonet reunoja myöten täyteen. Tälläistä ei ole koskaan aiemmin ollut.
Patologit huomasivat tämän ongelman piikitysten alettua, kun patologien piti saada pumpattua ruumiiden suoniin nesteitä. Nämä nesteet eivät menneet sisälle, jonka jälkeen he alkoivat tutkia syytä ja vetelivät suonien sisältä ulos monien metrien pituisia kumimaisia rakenteita. Näitä "tulppia" ei millään verenohennuslääkkeillä avata ja ihmiset kuolevat valtaviin tukoksiin.
           Neljäs teollinen vallankumous, "Great Reset" ei tarvitse ihmisiä.
Mihin te kuvittelette, että ihmiset joutuvat, kun teknologia tekee lähes kaiken työn ja töitä ei enää ole? Ei meitä tarvita mihinkään. Miettikää, miten meidät kätevimmin hävitetään? Olisiko se tekaistu pandemia(piikit), tauti joka tappoi kaikki? Ja, jos sekään ei tehoa niin lietsotaan Suomi sotaan Venäjän kanssa. Meitä ei ole tarkoitus säästää, Nato ei koskaan ole tulossa apuun, vaan STM muistiossaan suunnittelee NATO-yhteistyön käyttöönottoa pandemiatilanteissa. Eli NATO värvätään raahaamaan meidät pakkopiikeille toteuttamaan WHO:n pakkolakeja.
          Kaikki toteutuu pikkuhiljaa, WHO:lle ollaan annettu valta pandemioiden hoidossa, jolloin sen pääjohtajalle annetaan valta määrätä pakkorokotukset, pakkoeristykset, pakkokaranteenit ja pakkohoidot.
Mitään todellista pandemiauhkaa ei tarvitse olla, niin kuin ei apinarokkoakaan ollut, vaikka tämä pääjohtaja yksin päätti sen maailmanlaajuiseksi terveysuhaksi ja Suomeen hommattiin jo piikkejäkin.
Luuletteko, että nämä pakkopiikit tulevat olemaan kenenkään hengen pelastajia? Kuten jo sanoin, ihmisten aika on ohi ja heitä eliitti ei tarvitse mihinkään.
          Jokainen voi viimeistään tässä vaiheessa miettiä, onko mikään piikki enää turvallinen? WHO ilmoitti jo viime syksynä, että kaikki rokotteet muutetaan MRNA:ksi.
Kaikki lainsäädäntö on jo valmiina, kun ihmiset on tuijottaneet Ukrainan sotaan.
          Viime kesänä hallitus teki geenitekniikkalakiin muutoksia, jotka mahdollistavat senkin, ettei ihmisille tarvitse jatkossakaan kertoa, että he ottavat tutkimattomia kokeellisia piikkejä ja sisältöjä ei kerrota, jos se vahingoittaa toiminnanharjoittajan (eli lääkeyhtiön) etua.
          Missä on kansan etu ja oman kehon itsemääräämisoikeus? Sitä ei enää ole.
         Jäljelle jäävät joutuvat orjiksi ja AI-teknologia koekaniineiksi, jolloin ihmiset ovat puoliksi koneita.
          Nämä geenimanipulointi-injektiot eivät lopu tähän. Nopeutettu ihmisen evoluutio. Ihmisen DNA:ta muokataan uuteen teknologiaan sopivaksi.
          Älykaupungeista on puhuttu jo Great Resetissä 2020. Nyt juuri uutisoitiin Espooseen tulevasta älykaupungin pilottihankkeesta, biometriset tunnistimet kaduilla jne. Tämä täytyy siis jatkossa vaatia ihmisen silmän skannauksen ja mikrosirut tulevat kehoon. Ihmiset sirutetaan kotieläinten jälkeen.
Tämäkin kaikki löytyy WEF:n Klaus Schwabin videoista, joita Sanna Marin ja kaikkien maiden pääministerit kävivät Sveitsin Davosissa kuuntelemassa ja, joiden kymmenien tuhansien eurojen kokousmaksut me veronmaksajat maksoimme.
          Nämä järkyttävävät totuudet ovat paljon karmeampia kuin tieto korona-piikeistä.
          Valtamedia on tarkoituksella hiljaa, tai niin tyhmä, ettei tajua mikä meitä oikeasti odottaa. Jokaikinen maa ja hallitukset ovat sitoutuneet tähän väestönvähennykseen.
          Valtamedia valehtelee, että väestömäärä kasvaa. Tosiasiassa jokaisessa piikitysmaassa on ennen näkemätön ylikuolleisuus ja lapsikato. Suomessa syntyvyys ja kuolleisuus ovat sota-aikojen tasolla ja lapsia ei enää synny. Kaikki on tehty tarkoituksella. Great Resetin agendaan kuuluu, että maapallon väestöstä säästetään yksi miljardi, koska silloin meitä on helpompi hallita.
          Uinuva kansa ei älyä nousta nyt barrikaadeille kun pitäisi, menossa on kolmas biokemiallinen maailmansota, jossa ketään ei säästetä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN

COVID-19, HISTORIAN SUURIN RIKOS IHMISKUNTAA VASTAAN             Koronakriisi alkoi, kun vuoden vaihteessa  2019-20 Kiinan Wuhanissa kerrottiin karanneen vaarallinen virus.           Koronavirukset ovat ihmisillä ja eläimillä tauteja aiheuttavien virusten heimo , joita tunnetaan kymmeniä erilaisia ja joista seitsemän voi tarttua ihmisiin. Näistä neljä aiheuttaa lieviä flunssan oireita ja kaksi on aiheuttanut epidemian, SARS-CoV (2003), joka   levisi 29 maahan, sairastuneita oli noin 8000 ja kuolleita 80 ja  MERS (2012),  joka levisi 27 maahan, sairastuneita oli noin 2500 ja kuolleita 861. Kun he julkaisivat kuvan tästä  uudesta SARS-CoV2 -viruksesta, tutkija Kalevi Korento  totesi sen olevan sama kuva kuin 2003-epidemiassa . Valtaosa väitetyistä  Covid-2-tapauksista  ovat olleet influenssa A:ta tai B:tä  ( liite 1 ), oireet, yllätys yllätys, samat. Influenssahan katosi mystisesti tilastoista kokonaan.           SARS : ia    ja MERS: iä  vastaan on yritetty kehittää rokotetta lähe

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA

VÄLTTÄKÄÄ SIIPIKARJAA JA MUNIA Suosittelen vastedes jättämään broilerit ja kananmunat ostamatta. Tämä uutinen tulee suoraan siipikarjabisneksen ytimessä olevalta henkilöltä, joka ei ole "rokotettu" ja on täysin tietoinen asiasta. Tällä viikolla on alkanut broilerien eli kananlihan pakko"rokotukset" mRNA- piikillä. Noin 1 - 1,5 viikon päästä nämä broilerit ovat kaupoissa mRNA - lihana eli mRNA- "rokotus" tulee broilerinlihan mukana. mRNA tulee sikiön kautta ja säilyy paremmin sikiötaajuuksissa, joten muniakin kannattaa välttää. (tieto annettu lauantaina 13. elokuuta 2023) 

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ

ÄLKÄÄ OTTAKO 5G-LIITTYMÄÄ           5G ei paranna yhteyksien tai puhelimien ominaisuuksia pätkän vertaa. Syy, miksi operaattorit suorastaan puoliväkisin tyrkyttävät 5G-liittymää, selviää seuraavasta:           Koronaruiskeet sisältävät erittäin myrkyllistä  grafeenioksidia ,  joka on niin terävää, että partikkeleiden reuna on vain  yhden atomin paksuinen  ja se repii hiussuonten seinämiä saaden aikaan  verenvuotoja  ja  suonitukoksia . Se saa  5G:n  avulla jopa  positiivisen varauksen j a on täten  yhdistettävissä  virtuaalimaailmaan.  Se on myös  syöpää aiheuttavaa .            5G-solutornisignaalit luovat mikrovirtoja kehossa. Tiedämme jo, että 5G-signaalit voivat aiheuttaa sähkövirtoja ihmiskehossa jopa huomattavan etäisyyden päästä. Tärkeä artikkeli, jonka on kirjoittanut Dr. Joseph Mercola ja julkaistu Children’s Health Defense -lehdessä paljastaa, että matkapuhelimien 5G-säteily johtaa mitattavissa oleviin biologisiin ja kemiallisiin muutoksiin ihmiskehossa. Hänen artikkelistaan: